Uppdatering av mitt liv

Publicerad 2009-04-22 17:31:57 i Allmänt,

Tankspridd, bloggen har fått lysa med sin frånvaro den senaste tiden. Lever och mår bra, spenderar fritiden med att renovera en del på huset. Målar.
Var på konsert den 17 april, Caj Karlsson tillsammans med Stefan Sundström, Johan Johansson, Lasse Tennander, Staffan Hellstrand med flera, riktigt grym spelning! Sedan dess, har jag lyssnat på Caj dagligen och jag rekomenderar verkligen hans musik. Grym inlevelse dessutom.

Min käre bror Adde besökte mig i helgen. Riktigt kul, känner att avståndet ställer till det ibland. Funderar åtskilliga gånger på att flytta uppåt landet, komma närmare mina bröder, börja på Scania i Södertälje och vidga mina vyer. Lätt att tänka tanken, svårare att verkställa den.

Djuraffären i Mönsterås öppnade nyligen bredvid Netto, var där på invigningsdagen och köpte mat till Lexus. Riktigt maine coon-foder som han bara älskar, Royal Canin, bara det bästa duger till min underbara livskamrat!

Löööv.

Publicerad 2009-04-10 22:33:25 i Allmänt,

Om man hade fått tio öre för varje löv man krattat idag, skulle jag just nu kunna köpa hela Ukraina eller nåt:) Det tog ju aldrig slut heller, ungefär som en kebablåda den tar heller aldrig slut, inte för mig i alla fall.
Planterat penséer i sex sju olika krukor och snyggat upp huset i övrigt till min ena grannes stora förtjusning. Kul, ett tag. I morgon gäller framsidan, ytterligare fem säckar björklöv. Till hösten sågar jag nog ner dom:)

Nu sitter jag här, sliten och dan med Lexus sovande på axeln. Plockade tre fästingar i pälsen och en som satt fast i nacken. Ohyggligt mycket såna meningslösa djur ute i buskarna. Och vad ska han där och göra? Bollarna existerar inte längre på honom, men men han jagar väl möss:) (skulle inte det kunna vara samma sak?:))

Nu är jag dessutom ganska trött, sjunger refrängen tidigt denna lååångfredag.
Bye.

Beslutsångest

Publicerad 2009-04-09 16:28:34 i Allmänt,

Digitalkamera, hur svårt ska det vara att köpa en sån? Svar, hur svårt som helst. Vet inte om man ska satsa lite extra cash på att inhandla en systemkamera i stället. Den är ju mest klumpig kanske, och man drar ju inte med en sån ut på fest direkt heller? Och inte har jag som ändamål att zooma in damstjärtar nere på stranden heller. Men det är ju lite mera kamera för pengarna och det blir ju fantastiska bilder dessutom. Hmm.

Då är man ledig nu då från jobbet tills på onsdag. Oroväckande, onekligen.
Var ju med i OT i veckan, de frågade en fråga och en snubbe började fota (systemkamera) mig. Får man göra så? Bör man inte be om lov först? Nåja, det blev väl sådär, men jag såg ju ut som en korvkiosk i huvudet. Klippte mig dagen efter så ingen eventuellt skulle känna igen mig:)

Har hittat min gamla mp3-spelare, med mitt "konstverk" på, lycklig lycklig lycklig!

Glad Påsk alla läsare!
Ps. Ät inte för mycket ägg nu, för din partners skull. Och din egen. Ds.

Le(r) och glad

Publicerad 2009-04-04 20:16:58 i Allmänt,

"Mycket besvär för ingenting sa kärringen som klippte grisen! " Var i Kalmar denna soliga härliga vårdag, (otroligt att det inte regnade eller blåste där, men även en blind höna...) hursomhelst, var inne på Ikea och skulle köpa min efterlängtade folköl-2,8%-slappa-fåtölj. Nähe, utgått, slutsåld. Hade rensat i bilen för att få plats med den, till ingen nytta. Surt.

Jonas och jag begav oss i stället till Media Markt, kollade på en digitalkamera och han en digitalfilmkamera. Kikade lite bara, ville köpa en men beslutade att jag skulle avvakta lite. Ska ändå in igen på måndag:) Då smäller jag nog till!:)
Varit en aktiv dag, med garagepingis, barnskrik och inlines. Tydliga vårtecken, kanske inte barnskrik, men det andra:)

Sitter i köket, med en ouppfostrad Lexus på bordet. Ska duscha honom nu, han är smutsig den lilla baguette-färgade katten. Han låg ute på altanen under eftermiddagen med två kattbrudar. Han verkade trivas med sitt sällskap. Han såg lite ut som Joey Tempest efter ett gig, med kattbrudar som spanade in honom. De har ju faktiskt samma hårfärg:P

Mönsterås

Publicerad 2009-04-02 12:57:22 i Allmänt,

Allt går exakt som jag önskar nu, precis allt.
Livet springer mot våren och jag har regisserat vägen hit. Euforikänslan sprudlar i kroppen. Det är dessutom läge för förändringar, det känns så. Har en del på gång, men kan dock ej förtälja de här. Inte än.

Till helgen kommer Jonas med familj till Mås. Syftet är väl att på något sätt fira mig i efterskott, men vem vill inte känna Mönsteråsvikens vindar, som sveper in i samhället just nu, förlåt staden. :) Snart är det en stad i alla fall, vi har trafikljus, rondell, festivalen och tama duvor nere på Konsum som la värsta skiten på min förardörr. Dö.
Dagen till ära, min lediga torsdag tänkte jag ägna mig åt tvätt, städning och kanske lite inlines med.

Ciao mina vänner!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela