Summering 2012/2013

Publicerad 2013-01-21 12:00:25 i Allmänt,

Mycket länge sedan jag signerade tobiasalexanderdahlin.blogg.se. Jag har haft ett upptaget liv och orken blir ofta svår att finna under vintern. Vi är nu inne i 2013 och nyåret blev en lugn tillställning i Göteborg tillsammans med Rebecca och hennes familj. Den stora nyheten 2012 var att vi valde att skaffa hund. En storpudel som hette Arne men som vi snabbt ändrade på. Nu heter han Sune. Han är cremefärgad och väldigt stilig. De flesta av våra katter gillar honom och Sune älskar alla. Återstår en del träning med honom, men det går framåt varje dag.

 

Idrottsmässigt gjorde jag tillfällig comeback inom pingisen med en tävlig strax efter nyår och det slutade inte så bra, men med blodad tand lämnade jag sporthallen i Långemåla med en seger i bagaget utan träning. Känslan sitter, men bollsäkerheten saknas. Mer träning, mer säkerhet. Finns inga genvägar.

Drygt två månader till speedwaysäsongen startar från Nya Zeelands Grand Prix den 23 mars. Längtar. Kort därefter kör elitserien i Sverige i gång och det ska bli underbart att känna metanoldoften igen och höra tutorna från läktarna. Dackarna har värvat bra och det satsar ungt inför de nya reglerna Svemo hittar på varje år. Min laguppställning om jag var lagledare.

 

  1. Michael Jepsen Jensen

  2. Patryk Dudek

  3. Darcy Ward

  4. Dennis Andersson

  5. Fredrik Lindgren (C)

  6. Patrik Hougaard

  7. Simon Gustafsson

 

I övrigt så startade jag upp en hemsida under 2012. Adde kom på idén och hjälpte mig med layouten och den har på kort tid blivit populär. Sidan heter livetsom.se och handlar om hur livet är för en liter mellanmjölk eller kanske en sten i stenmur. Besök den gärna!

 

Ska bli bättre på att hålla uppe denna sidan också som har trogna läsre vilket jag uppskattar enormt mycket. Härnäst är det dags för den årliga bilbesiktningen. Slobodan (som jag döpt min bil till) ska förhoppningsvis inte ha större anmärkningar på dig. Han har det nu, men ska åtgärdas samma dag som han ska svettas inför besiktningsmannen.

 

Jonas fyller fyrtio den 24 januari och ska fira honom samtidigt som han anordnar en innebandyturnering uppe i Kumla och det ska bli väldigt roligt och säkert våldsamt eftersom alla är dåliga förlorare i småmålsinnebandy.

 

Vi får hem vår beställda torktumlare på onsdag, ett nödvändigt ont eftersom den vi har verkar värma upp kläderna utan att torka dom. Hmm.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela