Speedwayracing

Publicerad 2010-12-16 00:28:46 i Allmänt,

Köpte årets sista speedwayracing idag. Ska spara den lektyren till helgen tänkte jag. Säsongen får väldigt gärna gasa igång nu i januari. För den som väntar på något gott, han blir ju som sagt aldrig fet. Gick en promenad till affären i dag (Rebecca skulle köpa ingridienser till ännu mera fudge). Vi hade med oss Oliver och Lovis på turen och efter ett tag frös de båda pälsbollarna ordentligt.

Shit, nu bör jar det bli jobbigt. Glömde mina glasögon på toa, så eftersom orken börjar sina anstränger jag mig att försöka skriva rätt. Nu är det för övrigt två veckor sedan jag tog min sista snus. Faktum är att det är nu det börjar bli jobbigt, på riktigt. Men jag ska visa karaktär. Vilja, det är allt, kära vänner.

Mys

Publicerad 2010-12-10 13:53:46 i Allmänt,

Äntligen fredag. Det har varit en extremt seg vecka med omänsklig tidpunkt att vakna på. Så ligger det till varannan vecka, och för närvarande påminns man om julledigt överallt. Skön tanke ändå. Dessvärre infaller dessa juldagar i en helg. Alla arbetsgivare jublar. Det är en mysig tid som stundar. Berlin över nyår, kommer bli enormt mäktigt. Ska bli så underbart att åka med min älskling och mysa i storstad. Kärlek. Rebecca du är finaste jag vet. Älskar dig. <3

Ikväll visas Idol 2010-finalen och visst är det fullständigt självklart vem som vinner? Inte ens spännande. Antar att det är sista Cirkus Möller med Sean Banan likaså. Surt.

En liten tanke...

Om ett cigarettpaket röks efter sitt bäst-före-datum blir de farligare då? Vad tror ni? :)



Karaktär

Publicerad 2010-12-07 19:24:28 i Allmänt,

Alla vägar har sitt pris. Tog min sista snuspris i torsdags. Första dagen var en grinig dag, Rebecca fick helt omotiverat utstå mycket. Ett fruktansvärt starkt gift ska lämna kroppen och det går verkligen hur bra som helst. Visar prov på karaktär. Det handlar om två saker. En motivation, ett beslut. Jag är sannerligen stolt över mig själv, som sedan tretton år tillbaka haft en snusdosa i framfickan. Man ska "göra slut" med vän. En duell, i sann cowboyanda. Missar du kan prillan beröva dig livet, men är du tillräckligt snabb kan du ge tobaken från Götet en rejäl känga. Jag vann, jag vinner varje dag. Jag är en vinnare alla dagar i veckan.

Köpte Nicotinell igår, vet inte om jag redan ångrar det beslutet? Kanske rentav klarar mig med Onico? Skitsamma, båda varianterna hjälper mig i mitt nya tobaksfria liv. Och till alla er som nyttjar nikotin och vill sluta...saknas motivation? Glöm.

Jag har gjort grovjobbet, "snön är skottad och det är asfalterat under mina fötter". Återigen, stolt.
  

Global uppvärming

Publicerad 2010-12-04 12:23:11 i Allmänt,

Nyhetens behag, man snackar global uppvärming, där forskare menar att barn födda 2000 och senare aldrig kommer få se snö. Jojo, släng ett getöga genom fönstret. Snälla massmedia, hitta på något trovärdigt som håller längre än en vecka. För vad hände med att pommes frites genererade i cancer? Svininfluensan? Någon som e drabbad? Haha, alltid lika roligt det där. Ett annat exempel, Olle fick lämna Idol 2010 igår. Idag pryder han antagligen löpsedlarna och i morgon är han glömd.

Vem vet, någon dag framöver kanske jag får äta upp detta? Men jag tror att ni flesta som läser min blogg är beredda på att hålla med mig. Jag tycker bara man oroar folk i onödan. Beträffande snön, under mitt snart 30-åriga liv har jag aldrig upplevt så extrema vintrar som denna och förra årets. 1986 var en vargavinter minns jag svagt. Begreppet "global uppvärmning" har aldrig varit mer offside än vad det är nu, lägg pengarna på att skotta vägar istället för att bevaka intressen på ett begrepp som inte existerar. Prioritering på ren svenska.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela