Scania tio år

Publicerad 2013-03-13 21:01:45 i Allmänt,

Den 10 februari 2003 öppnade jag dörren till presshallen på Scania. En produktionsledare visade mig runt och en timme senare var jag en av alla dom som stod i röda pikétröjor och skruvade och svettades ihop. En helg senare stod jag på Line 6, helgrön och visste egentligen inte mycket om världen där eller utanför. Åren har gått och jag har hunnit vara montör, andon, teamleader, fadder samt guide. Jag har varit utlånad till växellådsfabriken i Sibbhult, Södertälje och nu senast en vecka nere i Zwolle, Holland. Den 26 april 2013 är jag inbjuden på tioårsfest på samma företag. Det ska bli väldigt roligt. Ett kvitto på ett bra välutfört arbete och en ny epok tar sin början.
 
Länge sedan jag signerade bloggen senast. Livet har varit lite av en berg-o-dalbana. Ytterst personligt och frågan är om jag någonsin förtäljer historien här. Jag är i nuläget väldigt upptagen med att få ordning på mig själv. Alldeles strax innan detta inlägg påbörjades läste jag inlägg från 2009. Då mådde jag inte särskilt bra och det hjälpte mig mer än väl på den tiden. Hoppas på samma utfall 2013.
Rebecca och jag mår bra, vi har det gott tillsammans. Vi och alla djuren.
 
På söndag fyller jag år. Trettiotvå. Tanken på att bli äldre har alltid skrämt mig ända sedan jag fyllde tjugoåtta. Önskar jag kunde förstå varför.
Nästa helg däremot börjar säsongens första speedwaytävling. Grand Prix från Nya Zeeland som lär sändas tidig morgon eller sen natt. Ögonen är öppna, en kanelgiffelpåse ska inhandlas för detta har jag sannerligen saknat mitt under allt snöande som uppenbarligen aldrig sluta falla.
 
Ser med tillförsikt på framtiden, jag har slutat ta saker för givet och vara tacksam för det man har. En underbar fru, en fin familj och mycket att glädjas åt, trots allt.
 
/T

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela