Ursäkta

Publicerad 2010-06-16 00:33:53 i Allmänt,

Ursäkta, två veckor utan ett enda inlägg. Katastrof. Jag vet. Mycket händer och mycket fötter, i form av katt-tassar som springer omkring precis överallt. Fyra veckor är de nu. Sommaren är verkligen här och det talas om den efterlängtade semestern på jobbet. Vi kommer med all sannolikhet, under semestern, att besöka en av Europas vackraste huvudstäder, Prag. Mysigt. Öl och kulturresa. Yes.

Speedway ikväll, Dackarna vann mot Vargarna 55-41. Ingen överraskning som vanligt. Dessvärre glömde jag ta ledigt, men det får bli en annan tisdagkväll. Helt enkelt. Idag var Rebecca och jag inne i Oskarshamn hela förmiddagen och kollade upp boende i alla dess slag. Funderar på att flytta tillbaka till kompisar, Coffee House samt ett stenkast till jobbet. Pendlandet till och från svider och sliter. Kommer aldrig ifrån det. Hur eller hur, framtiden lär utvisa om en flytt blir fallet.

Här nedan följer ett axblock av våra kattungar. Fyra veckor och en dag, håll till godo!


Eide (-tittar-alltid-upp-i-taket.se) och Lexus;)
Eide och Lexus




Alta













Etne



Nome betraktas av en riktig beundrare!

Maxgräns

Publicerad 2010-06-01 12:38:13 i Allmänt,

Över en vecka sedan mitt senaste inlägg. Skäms. Livet rullar på i 120 km, med fem stycken kattungar som nyligen öppnat ögonen. Fem stycken? Exakt. Vi fick ta hand om en annan unge som blivit övergiven av sin mor och vår kattmamma upp i dagen här hemma, Ester visade moderskänslor för denna unge. Nu har vi nått maxgräns för hur många kattungar som är tillåtna i ett svenskt hem, enligt lag. Nio.

Under förra veckan fixade Rebecca och jag lite i trädgården, planterade vinbär- och hallonbuskar. Dessutom ett dussintals blommor. Lite gröna fingrar finns nog allt i en. Blev riktigt bra i alla fall.

Under helgen hade vi besök av Rebeccas mormor Hilda från Norrköping. Tog en tur upp till Aboda Klint, tog en fika och bevittnade en enormt stor huggorm på parkeringen.

Nu måste jag göra lite nytta, ta in en massa tvätt från linan utanför. Bilder på kattungar utlovas i nästa inlägg.
Snart.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela