Reisan till Öen

Publicerad 2013-11-18 21:47:38 i Allmänt,

2011, året vi blev äkta makar fick vi en present från våra vänner, då förankrade i Bergen, Norge, som innebar ett slags presentkort på deras "hotell J&J". Med många upptagna helger, sjukskrivningar och andra mer eller mindre godkända ursäkter dröjde det två år innan incheckningen ägde rum. Nu, 2013 i Hemse på Gotland.
När vi anlände med fartyget i Visby kändes staden extremt moderniserad sedan jag var där senast, tja runt 1996 eller nåt kanske.
Jerry plockade upp oss och vi for sedan en timme söderut. Helgen blev mysig, med fika längs vattnet, barnloppisfynd och en del yatzy med skruvade regler.
Tack för en fantastisk helg Jerry, Julia och lille Alfons!

Tack för lånet

Publicerad 2013-11-03 15:28:59 i Allmänt,

Äntligen är samtliga lånade handikapphjälpmedel tillbaka på rätt adress. Jag säger hej då till den förhöjda toalettsitsen, vill aldrig uppleva ett beroende av en rullstol igen och jag klarar mig utan duschpallen förhoppningsvis för all framtid. Nu är det bara jag kvar, med mitt uttjatande ben utan muskler. Nu tar resan ett annat spår och det är "nu det börjar". Slarvar verkligen inte med min rehab och det är jag glad för. Alla tråkiga övningar, hur meningslösa de än kan tyckas vara, så kommer jag få utdelning för allt slit framöver.
 
 

Tobias

Publicerad 2013-11-02 22:17:08 i Allmänt,

Namnsdag blev fotbollsdag. Jag unnade mig det. Newcastle besegrade Chelsea med 2-0 och det var dagens sköna nyhet. 10 rätt på tippset gav mig 42 kr. Nära 13 men ändå så långt ifrån. Jag har haft alla rätt tidigare, men nu var det ett par år sedan.
Kort inlägg ikväll, trött som en gnu.
Tack för alla grattis idag förresten.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela