Makrillfiske

Publicerad 2012-06-23 13:44:57 i Allmänt,

Midsommarafton igår. Göteborg, Sillvik. Dessvärre med regn, men vad gör det när det är fotbolls em? En överskattad högtid egentligen, och vad är det som firas? Att det blir mörkare ute? Wow! Öppna källarens alla flaskor och sup. Nej, tack. I stället mår man bra idag och man slösar inte bort en lördag med alla tillgångar i Götet. I morgon väntas makrillfiske med svärfar och svåger. Förra sommaren hade vi ett gott fiske och jag hoppas det blir lika bra i morgon kväll. Är ju inne i ett stim (haha, fyndigt) och kanske håller det i sig? Hursomhelst, en glad midsommar till alla pigga och bakfulla vänner. Ikväll blir det speedway Grand prix från Gorzow, Polen. Dessutom kvartsfinal mellan Spanien och Frankrike. Livet är bara så gott just nu! Peace.

Fisk

Publicerad 2012-06-21 23:11:46 i Allmänt,

Arbetspasset var över. Fiske tillsammans med Tomas stod på schemat för kvällen. Midsommarfiske.

En ljummen sommarkväll där huggen lyste med sin frånvaro. Men sen.
När vi packade ihop grejerna hade min kvot stigit till sex gäddor och sju abborar. Alla små, förutom den sista gäddan som nådde 2 kg. Den plockade jag med mig hem. Nu, http://g%C3%A4ddslem.com">gäddslem.com.

Fantastisk kväll.

Skön dag

Publicerad 2012-06-16 23:04:08 i Allmänt,

Sovmorgon för familjen Dahlin till klockan 11. Välbehövligt, om ni frågar mig. Därefter följde dagen upp med rasta katter på Oknö och prova fiskelyckan. Gick sådär. Fisk vid ytan, men uppenbarligen dåligt krokad.

En härlig dag med Rebecca och 60% av vårt kattinnehag på en halvö i viken. Strålande väder, nybakad kladdkaka och mycket kärlek. Morgondagen börjar där denna dag slutade.

Bomullsbröllop

Publicerad 2012-06-04 15:40:33 i Allmänt,

Örebro 4 juni. Ett år sedan jag gifte mig med min Rebecca. Året har gått fort och idag har jag och min hustru haft mysdag här i gnällbältet. Vi gnäller dock inte. Vi har det fantastiskt tillsammans. Älskar dig frun!

4 juni 2011 var strålande varm dag, vindstilla utan moln på himlen. 4 juni 2012 består av ett regnigt Närke.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela