I Ur och Skur för en Lur

Publicerad 2009-12-16 08:29:28 i Allmänt,

Kvällspass på Scania till 22.36. Väl hemma i Mås stannade jag på Statoil i akut behov av ett lypsyl. Smärta. Väl ute igen skulle jag hitta nyckeln till bilen, då jag upptäcker att min jobbtelefon sitter kvar som en smäck i byxorna. Ångest. Resan tillbaka inleds omgående efter att jag informerat Rebecca om mitt klantiga handlande. Lyckligtvis följer hon med in i dimman mot Oskarshamn. Som gruppsamordnare måste man kunna hålla siffror i skallen, se montörers behov mm, och dessutom sätta en telefon på laddning.
För övrigt, nu är det verkligen vinter för bövelen!

Med vintern följer dessutom extra omkostnader tydligen. Hur kan man plocka ut en avgift för "hyra av tevekort"? Jo, min operatör, ingen nämnd och ingen glömd. Men en liten ledtråd, deras reklam brukar innehålla en ful animerad gubbe som nu i julklappstider vill slå ett slag för att man betalar 299:- extra. Ryggradlöst betéende.

Wii

Publicerad 2009-12-10 22:21:55 i Allmänt,

Wii
Ett par månader i stiltje, respirator i sann Kristina Lugn-tempo. Tillbaka. Skilsmässablogg, game over. Lyckoblogg, hej. Jag kröp genom lera och smuts och kom ut hel och ren på andra sidan. Renare och lenare än en barnrumpa.Hur summerar man en sådan lång tid? Kärlek, svek, närmare vänskap och bilkörning, Kalmar---->Göteborg---->Ullared---->Mönsterås.Slänger ett getöga på min flickvän. Rebecca. Med två c dessutom. Göteborgare, Kalmarit. Läser till sjuksköterska. Puss till dig.
Fint.
Höst...varför inte döpa om årstiden till regn? Förut gillade jag hösten, nu, tvärtom. Sommaren är varm, vintern är kall och det som kommer där emellan är något jag kan jämföra med det där vita gegget man kan vakna med mellan läpparna, ungefär som att du inte druckit vatten på evigheter. Gegg.

Fortfarande råder finanskris och ingen verkar se någon som helst ljusning av det hela. Finanskris eller ej, det svenska folket lär slå alla rekord i årets julklappshandel ändå. För egen del har jag investerat cash på ett Nintendo Wii. Wii.

Bio stundade denna torsdagkväll, ”Luftslottet som sprängdes”. Suverän, helt väntat. Ingen överraskning. Men vänta...det är något fel i den här texten. Sur kvinna i som vägrar lämnar ut biljetter? Visst ja. Jerry, Julia, Rebecca och jag såg filmen, som var skitbra. Men det höll på att bli ett riktigt anti klimax. Jerrys kontokort fungerade inte, allt stämde med tidsbokning och platser, men eftersom kortet med densammas namn på inte gick igenom läsaren fick han återköpa biljetterna. Borde man inte kunna knappa in kortets nummer i datorn, svar, nej. Helt omöjligt. Och efter åtta signaturer från Herr Tannerstedt fick Dahlin pynta för biljetterna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela