Nervös/Panik

Publicerad 2010-09-29 19:45:03 i Allmänt,

I skrivande stund kör Dackarna returen i Vetlanda efter en tvåpoängsförlust igår i Målilla. Canalplus har prioriterat ett ointressant fotbollsderby i stället för sm-semi i speedway. Inväntar reprisen som startar runt nio ikväll. Rebecca är på plastparty och jag sitter och bloggar samt spanar in ett Ullared-avsnitt som jag missat på grund av sen arbetsvecka senast.

Apropå arbete, fick ett så kallat nödfall på jobbet och var tvungen att besöka muggen. Avdelningens toalett hade erövrats av en annan kollega. Sprang ner till en helt annan verkstad och intog sittande ställning. Väl uppkopplad på avloppsnätet hörde jag omklädningsrummets dörr slås igen och in kommer två damer. Shit, jag satt i fel omklädningsrum! Vad gör man? I första andetaget blev jag rädd, andra ångestattack och för det tredje, en inre panik. När de sedan började tala med varandra på Oskarshamnsmål fick jag angstränga andra muskler i kroppen för att inte brista ut i skratt.
-Haelt otrrouligt va cigarettera ha blitt dyre förstårr du.
-Jau, de ä inte rriktigt klokt va di höjer prisera nuförrrtiden då.

När de båda smugit ut smög jag ut snabbt efter. Detta var på gränsen till vårt skiftbyte och med nöd och näppe undkom jag situationen med heden i behåll.

Nu ska jag dock stöpa fingrarna i "stopp-o-väx" annars är nagelbanden ett minne blott.

Ved

Publicerad 2010-09-26 16:08:00 i Allmänt,

Speedway igår kväll, en timme försenat dessutom. Resultatet blev sovmorgon till 10.15 vilket numera är ovanligt. Skulle jag vara ensam och allena i huset skulle jag kunna sova till 12.30 utan problem och säkerhet. Rebecca är dock inte så barmhärtig på morgonen utan vill att frukosten ska serveras så fort som möjligt.
Trots det, fick jag väldigt mycket gjort under eftermiddagen. Veden ska köras in innan snön kommer och med hjälp av farsan fick vi in en hel del. Nu är dock ryggen ganska sliten och nu förtjänar jag lite relax framför datorn. Rebecca spelar Wii Fit och en annan har svårt att hålla ögonen öppna.

29½ utan att passera gå.

Publicerad 2010-09-24 22:26:44 i Allmänt,

Höstens dunkla belysning blir mer och mer påtaglig. Det är mörkt när man vaknar, mörkt när man lägger sig och det enda som återstår är en tio minuter för lite. Sysslorna är många, hälften är inte ens påbörjade. Veden ska under tak, tulpaner ska planteras och en högtid planeras. Jag har passerat 29½ år och är det kanske en 30-års kris runt hörnet månne?
Svaret är: Inte en aning. Men att följa valvakan, lyssna på Karlavagnen är förmodligen tecken på det. Skämtåsido, jag mår fantastiskt, lycklig som få och under sommaren förlovade jag mig med min Rebecca. På västkusten i makalöst spöregn och en källarsval Asti Cinzano bytte vi ringar. Underbart!
En sammanfattning av detta året är att jag har utvecklats på många sätt. Detta var även året då mitt tilltalsnamn började användas av alla i min närhet, i synnerhet av Rebecca. Detta var året då mina fritidsintressen fick nya lysrör i rampljuset. Allt är så pertfekt som det kan vara helt enkelt.

Vad hände med alla nio katterna?
De fyra ungar som föddes på Norges nationaldag såldes två och två till två olika hem. Vi har för närvarande fem katter kvar. Lexus, Oliver, Maja, Stina och Ester.

Varför har bloggen legat på torken?
Fullt upp helt enkelt. Prioriterar inte datorn först numera, men med tanke på mina utländska läsare återupptar jag nu detta alster och ska göra allt som står i min makt så uppdateringar kommer mer kontinuerligt.

Vad har mer hänt under sommaren?
Jag har blivit farbror för femte gången till lille Noah, fått permanent jobb som gruppsamordnare på Scania, utvecklat min fiskehobby och dessutom har vi blivit av med att bilar som kommer till oss använder vår gräsmatta som bilväg. 1-0 till mig.

Nästa helg kommer bror *2 hit. Mönsterås Marken med fyra stånd står för dörren. En som säljer hårt godis, en som säljer indiantröjor, en som säljer strumpor samt någon från Lottakåren som säljer lotter. Mer än så är det inte. Knappt.

   

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela