Siffror

Publicerad 2009-05-28 22:36:34 i Allmänt,

Tisdagen präglades av speedway på G&B-arena, Målilla. Ruttet resultat, 48-48 mot Västervik. Besviken. Det var en bra match som inte saknade spänning, kanske inte så svårt att räkna ut, beträffande resultatet. Nationalsången inleddes på den mäktiga arenan, den fetsnusande bonden från Målilla till den lilla flickan med rosa jacka står still, tittar upp mot skyn och man jag har i ärlighetens namn svårt att hålla tillbaka tårar, mäktigt så det förslår.

La upp bilder på Lexus på facebook idag, tackar så mycket för de fina kommentarerna om min underbara katt. Han har gått upp rejält i vikt och min förhoppning på tretton kilo på honom kvarstår. Han är uppe i åtta kilo nu och är ännu inte två år gammal än. Tillsammans ska vi bli feta polarn, det gäller snart mig med.

Idag är det tio år sedan skotten i Malexander, vart tar alla åren vägen? Minns det som igår. Läser Tony Olssons "Chockvågor". Igen. Blir bara förbannad när jag läser om det.
Lyssnar på Caj Karlsson, vilken kille, inte Winnerbäckklass, men han är riktigt bra! Tack Fredrik för att du fixade skivan! :)

Dirty Dogs

Publicerad 2009-05-24 12:11:24 i Allmänt,

Bluesfestival, mönsteråsare vallfärdar hand i hand till Hvita Hästen. Dirty dogs står på scenen och liksom alla står och trycker sig fram i väntan på det första ackordet. Och så kommer det. Man pressas mot staketet som en höna i bur, men denna kvällen spelar det ingen roll. Jag är kraftigt berusad, men har läget under kontroll.

*öppnar en päronsoda*

Överbefolkat är bara förnamnet, man borde ge festivalen mer utrymme. Likt Hultsfred åtminstone. Spärra av en större yta med samtliga band som spelar "inom räckhåll". Dirty Dogs likaså. 7-8 scener kanske?
Träffade många hemvändare igår, lite förvånad att de ändå kände igen mig efter typ tolv år.

*öppnar en päronsoda till*

Mycket man lovar sådär när man står och vinglar, ska tydligen på nåt innebandymöte i eftermiddag. Hmm...:)
Vi får väl se hur det blir med den saken. Nu ska jag ta mig i kragen och återgå till vardagen. En dusch är alltid en start....

Spontantripp

Publicerad 2009-05-22 14:36:28 i Allmänt,

Igår var det en heldag i Kalmar med min före detta arbetskamrat Linda. Besökte Ikea och utnyttjade mitt presentkort till ett köp av en fårpläd till Lexus ( som han för övrigt ligger på nu, tur för honom för den var dyr:) ) några glas, handdukar och sist men inte minst en toalettborste. Har utkämpat ett krig mot min mugg här hemma, det har varit stopp ibland. Så den gamla borsten har fått smaka porslin. Nu ersätts han av en ny.
Innan vi styrde kosan in mot Baronen drog vi över till Öland och köpstaden där, gick och strosade lite. Mycket grejer man vill ha, men ekonomitobbe tänkte till och väntar i stället in skattepengarna som jag hoppas kommer lagom till midsommar!

Bluesfestivalen är här och den ena ölen efter den andra spräcks upp, dock är det tandläkarväder utanför men det har väl aldrig hindrat förr? :)
Nu har jag lite att fixa innan jag ska upp på köpingen, tack Linda för en trevlig dag, det blev verkligen snyggt hemma hos dig!

"jag är uppe i natt, skriver blues från Sverige" - Tomas Andersson Wij

Rättelse:)

Publicerad 2009-05-19 16:36:27 i Allmänt,

Min bror skickade igår en kommentar om inlägget "Fasansfullt". Jag döptes på Norges nationaldag, ingenting annat!:)
Tack för uppmärksamheten!:P

Fasansfullt

Publicerad 2009-05-18 14:28:51 i Allmänt,

Igår var det tjugoåtta år sedan jag föddes, på Norges nationaldag och allt. Sen kan man tolka det som man vill. Samma land spöade skiten ur hela Europa. Varje år blir det schlagerhysteri i Sverige, deltävlingar bevittnas av miljoner svenskar och man ringer och röstar och hoppas att just sin favorit ska segra. Vi behöver ett nytt koncept, man kan inte skicka artiser som ser ut som en kråka med glitrig mikrofon, inte heller en operaaångerska som sjunger katastrofalt i verserna. I normala lägen är det landet med flest grannländer som vinner. Norge var bra i och för sig.

Regnet öser ner utanför mina nyputsade fönster. Piss. Ville ju måla idag, men det är bara att glömma för regnet vräker ner och jag är lite smått oroad för Lexus som kommer se ut som en sån där "biltvättsrulle" när han kommer in. Lille skiten klippte en fasantupp igår, vilket liv! Fasaner kan skrika så fasansfullt högt:) Men en bett i nacken så tystnade tuppen. Han börjar nog bli en riktig jägare nu, han utökar sin manlighet inför alla katthonor som gick förbi när han låg stolt i gräset med sitt färgrika fjäderfä.

Ska till Södertälje den 11 juni, genom jobbet! Gutt!
Snart är det bluesen också, mumma!!

Innan allt försvinner

Publicerad 2009-05-13 00:35:31 i Allmänt,

Tisdag, sannahed, kumla. Varje gång jag lämnar en speedwayarena vill jag spola tillbaka tolv år. Vilket jobb. De tjänar ohyggliga summor pengar. Vill.
Scania hade en omröstning om det nya avtalet idag, kunde inte utnyttja mitt mandat att kunna rösta. Irriterande.
Läget är extremt ostabilt, hur skulle vi kunnat missa det? Emellertid känns osäkerheten om hoppet att få behålla sitt jobb mer påtagligt än tidigare.

Innan allt försvinner vill jag ändå kunna påverka utgången för mitt egna öde. Ingen vet hur det blir. Visst blir det varsel så vet man åtminstone.
Upplever mycket likgiltighet hos mina arbetskamrater, vilket också förbryllar mig en del.
Läget i världen är psykiskt påfrestande. Ovissheten, finns det något värre? Framtiden lär utvisa ännu en gång...

tick, tack, tick, tack......

60

Publicerad 2009-05-11 23:41:27 i Allmänt,

Tja, mamma sextio år? Otroligt vad åren går fort, grattis kära mamma! Händelserik dag som präglades av ett besök på Behrn Arena i Örebro och allsvenska matchen mellan redan nämnda lag ÖSK, mot Hammarby. Med kramp i vänster baksida lår, inandning av diverse dofter och partiklar slutade matchen 2-0 till hemmalaget. Härligt tryck på läktaren!

Kul att se "stora" matcher live. Mera fotboll, Newcastle vann sin ödesmatch ikväll med 3-1 och har nu goda chanser att hänga kvar i toppdivisionen. I morgon väntar mötet mellan Indianerna-Dackarna i speedway. Helgen präglades av att fira moder, men har senare hälften gått över till sport:)

Skriver mer i morgon, trött som attan!
Over.

Kumla

Publicerad 2009-05-11 00:57:16 i Allmänt,

Befinner mig i Kumla, nej inte på anstalten, hos Jonas. Har firat min mammas sextioårsdag. Ikväll har jag sett "Män som hatar kvinnor" på bion i Örebro. Sverige i särklass bästa film någonsin, så sjukt bra! Ska läsa samtliga böcker om jag kan övertyga Mönsterås bibliotek att jag har växt till mig till en mogen man som retunerar sina böcker i sinom tid.

Var på ett företagsseminarium idag här i Kumla, väldigt trevligt, snodde pennor och käkade godis från alla montrarna. Dagarna uppe i Närke går fort, mycket på g hela tiden, brukar vara så.
Måste slagga nu så man kan se ljuset på morgondan!

Peace.

Washington

Publicerad 2009-05-08 18:19:45 i Allmänt,

Tvätt, detta gigantiska evighetssyssla. Har nog kört fem maskiner. Tusen ton, känns det som. I helgen ska jag till Kumla, mamma fyller sextio den 11. Blir utgång och käka på grekisk resturang, mumma och sedan väntar elitserie i speedway mellan Indianerna och Dackarna. Tuff match, men det ska bli riktigt spännande. Håller på att packa nu, vill ha det gjort innan första pilsnern spräcks och nedsläpp mellan Kanada-Sverige infaller.
Lexus befinner sig hos hanna, och han är verkligen saknad. Han ska vara där tills torsdag sen får han komma hem igen.
Har nu bokat hotell i Stockholm i juni, ska även kika upp kontakter om permanent boende också, just in case.
Nu ska jag hänga upp ytterligare en maskin på torkvindan, behöver du tvätta, bara ring. Tvättmaskinen har väl fått sin en chock utan dess like.
Hej hej. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela