Skallgång

Publicerad 2009-03-27 15:37:48 i Allmänt,

Helgen inleds med en skallgång. Lexus är försvunnen. Antagligen känner han av våren likaså och ska i väg på någon form av raggarrunda utan bollar, hmm lycka till grabben! :) Observerade något krämfärgat i periferi när jag åkte till systemet. Där satt han.
Redan nämnt. systemet åkte jag till, köpte två flaskor vin och lite starkbock. Vet aldrig vad som händer:)

I morgon väntar trädgårdskneg, klippa äppleträden. Dricker nog något gott till fotbollen vid fyra och fortsätter förmodligen efter det, vart vet jag inte, det lär framtiden utvisa. Söndagen lär i alla fall bestå av dåliga ångor från Black Tower, säger min instinkt.

Ciao mina vänner, trevlig helg! :)

Topp

Publicerad 2009-03-25 15:00:12 i Allmänt,

Onsdag, med ledighet. Någonting man måste vänja sig vid framöver. Osäkert läge, fakta som alla känner till, med finanskris och annat elände. Men, just nu finns inga missöden som kan få mig ur humör. Allting är perfekt. Njutningsfaktorn har passerat högsta nivå och jag ska fortsätta ligga på topp länge, mycket länge till. :)

Våren är här

Publicerad 2009-03-24 19:51:36 i Allmänt,

Min blogg ebbar ut så sakteliga, ingen avsikt med det alls. Rehabeliteringsprocessen är sedan lång tid tillbaka utagerad.
Sitter sällan framför datorn längre, jag hade tid då, inte nu.
Därav är inte sidan nedlagd, tvärtom. Uppskattar skrivandet, pennan är världens mäktigaste vapen. Andas ju fortfarande, ni som känner mig har förstått att jag lämnat och gått vidare nu. Jag trivs med det, och det syns. Visuellt.

Framöver, tja då florerar enbart roliga händelser, glada miner och goa skratt. Humor, på ren svenska.
Så låt oss svälja alla pollentabletter redan nu, pinka bort snön och dra en tur med cykel eller varför inte ett par inlines, som jag?
Våren är här, tänk er en valborgsmässoafton:

"Bredvid dig står en gubbe i skägg och sjunger en falsk "Vintern rasat" och lite längre ner mot vattnet spyr en fjortis ner sina nyinköpta jeans från Gina Tricot. Du dricker den sista klunken Stockholm 7,2 och du känner en besk alkoholsmak sprida sig bland halsmandlarna. Du förstår ganska omgående varför du fick den av din fulla polare som i en halvtimmes tid har pratat med sin flickvän och som nu bara tjuter i luren. Underbart, det är inte långt kvar nu, svalorna ska lära sina ungar att flyga, nattvandrarna ska kränga på sina röda jackor och pollentabletter säljer rekord i år igen.

Har du hört den förut? Nej, det kan du inte. Är baserad på en verklig händelse från 2001. Ett litet smakprov på komma skall här på sajten.
Våren är här, jag med den, i mitt rätta element...





Alla onda ting är tre.

Publicerad 2009-03-16 21:10:28 i Allmänt,

Måndag, en måndag jag måste ha fått för mina synders skull. Först, stopp i handfatet, sunkig lukt med en massa partiklar som luktar ren skit. Inget halvdan stank utan som jag sa ren skit. Grejade lite med det, fick bot på misären i badrummet när hemtelefonen ringer.

Rubrik, det gäller din pension. Men ge upp, trettiosju år kvar att knega, visst man ska göra ett aktivt val som det så käckt heter. Kan medge att jag är alldeles för omogen och fullständigt ointresserad av skiten. Hur många blir lurade av deras pensionpengar idag? Den person man snackade med för trettio år sedan gällande pension är korsfäst, död och begraven. Han är en grönsak och helt plötsligt står man där rynkig och dan, utarbetad och står i begrepp att välja den senaste modernaste rullatorn. Lurad, helt enkelt. Ska göra ett aktivt val, men ring inte och tjata.

Inte slut på skiten än, näe då. Virus i datorn, någon foto-länk som skickas runt likt en prostituerad på msn. Öppnade filen, utan att tänka och plötsligt hade man fått både klamydia och herpes från fnasket som säkert i sin ensamhet flinar nu framför sin dator. Fjortisvarning.

Flopp

Publicerad 2009-03-15 15:53:53 i Allmänt,

Vad har vi för smak Sverige? La voix? Snälla, snälla så vill inte stjärnorna. Men men, ryssarna kanske gillar opera, annorlunda brukar vara vinnarens ess i rockarmen. Och det här var ju inte så värst alldagligt. Själv gillade jag inte låten och det grämer mig att jag kommer få höra eländet på radion nu, fram till semestern, minst. Suck.

Det börjar bli vår nu, plockade Lexus första fästing häromdagen och reklamutskick om utemöbler trängs i min brevlåda, och folk är allmänt gladare trots finanskris och att Malena Ernman vann melodifestivalen. I övermorgon fyller jag 28, det är lite kusligt att man snart är trettio, men jag känner mig som tjugofyra. Man är inte äldre än man gör sig.

Igår var det fest med "gamla" avdelningen. Tja, så värst många var vi inte. Trist, när någon verkligen arrangerar något. Typiskt svenskt, men vissa hade en godtagbar ursäkt, de flesta inte. Men vi som bejakar sådana tillfällen hade skitkul, lirade tevespel. Underskattat. Tack för mig.

Uppdatering

Publicerad 2009-03-10 20:15:47 i Allmänt,

Det har passerat nästintill en vecka sedan jag signerade bloggen senast. Dagarna sveper förbi och jag hänger med så gott jag kan. Livet består av både glädje och sorg, men det sistnämnda har jag inte stött på alls. Kneget på Scania fungerar bra, har kommit in mer i de nya arbetsuppgifterna och rutinerna för den avdelningen. Det finns egentligen inte så mycket att orda om, mitt välbefinnande är helt enkelt på topp och jag njuter äntligen, på riktigt.
Var hos veterinären i dag med Lexus, vaccinerades för kattpest. Han var så duktig och husse fick mängder av komplimanger för hans utseende.
Nu vet ni att jag lever i alla fall. Ska skriva mer längre fram, men just nu har bloggen gått lite i stå. Ciao.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela