Vassgränd Zoo

Publicerad 2011-02-09 12:04:25 i Allmänt,

Angående dimljusen jag bytte igår, blev det fjortonhundrakronor billigare än väntat. Hur ofta händer det när man talar om bilreperationer? Nice anyway.
Vassgränd Zoo fortlöper sin verksamhet i samma stil med fem katter och två hundar. Den ena hunden fick besöka veterinär akut för en inflammation i livmodern. Lyckligtvis var hon försäkrad, shit det kostar cash att operera. Hon mår bättre nu vilket känns väldigt bra.

För övrigt känns det som att veckan är extra lång eftersom vi fick jobba övertid i söndags. Det känns som torsdag, men icke.

Passar på att gratulera min norska polare Jerry i efterskott. När jag ändå är inne på ämnet ålder...Fy, snart är man trettio. Ångest nästan. Har någon av er någon erfarenhet av en kris när man passerar strecket till trettio?

Dimljus- up yours!

Publicerad 2011-02-01 19:25:30 i Allmänt,

Signerar månad februaris första verk. Det börjar nalkas bilbesiktning och det finns en del småskavanker att åtgärda. En liten liten skitsak förstörde nästan min eftermiddag. Det gäller dimljusen. Bilens egna blindtarm. De behövs aldrig, de är inte ens lagliga tillsammans med halvljus. Ändå ska allt vara tiptop. En hylsa till lampans sockel beställdes, men shit tvåtusenåttiosex svenska kronor.

Vi har dessutom inlett vårt hundvaktande. En månad framåt ska vi ha en golden retriever här hemma. Mysigt, trots rädsla för hundar. Fem katter och en jycke, sedan ska vi ha en annan hund under denna tiden också, en schäfer. Vi älskar djur, men även vi har våra begränsningar.

Det pratas fiske på jobbet, ser fiskefilmer i hemmet och klämmer på wobbler och spön i smyg i garaget. :) Längtar ut, uppleva fiskeadrenalin och andas in rutten tång ur vassen. Underbart, snälla is på våra sjöar- sprick! När isen lättar på trycket ska vi upp till Hultsfred, till Alexander och fiska gös.
(OBS! Detta är ingen text hämtad ur en trettioårskris :) OBS!)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela