En Vend(l)a till Uppsala

Publicerad 2010-11-01 11:57:17 i Allmänt,

Efter en extremt hetsig vecka på jobbet var helgen verkligen önskad. Framförallt för att vi skulle resa bort. Det är alltid roligt. Uppsala.
Swebus Express i stället för bil denna gång, men förmodligen aldrig mer under förutsättning att inte vägarna är snöbelagda. En lång resa uppåt i landet med två ungtuppar som sparkar i sätet bakom och med två trafikolyckor som senarelägger ankomsttiden.

I Uppsala umgicks vi med Andreas, Heli och Venla, spelade kort, fikade, besökte lite oväntat Domkyrkan. Mäktigt ändå. Adde och jag skulle dra ett par serier i bowling, men ett banpris på 395 kr/timme gjorde att vi snålade ur. Gick lite på stan och strosade runt.
Väldigt mysigt att umgås lite med alla tre och Venla är förmodligen Sveriges gladaste barn. Enligt Rebecca höll hon låda någon morgon under helgen, men det hörde aldrig jag eftersom jag mer eller mindre är narkossövd under natten.
 
Hemresan gick desto bättre. Kände mig mer förberedd då med mer lektyr, kortlekar för 39 kr styck och helt andra resenärer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela