Bananas på Panelen

Publicerad 2010-11-30 01:05:00 i Allmänt,

Personalfest på Instrumentpanelen i lördags. Som så många gånger förr hade vi riktigt roligt. Det slår aldrig fel och stämningen på linen nu är så påtagligt bra. Alla är på bra humör, antagligen tack vare den kvällen. Ur min synvinkel var i alla fall lördagen perfekt. Tomas och jag åkte runt halva Kalmar län T & R för 31 kronor. Ingen smålänning kan klaga på det. Gratis är gott. Gjorde egen premiär som åskådare till Stjärnan Bandy. Dessvärre var det svinkallt, men mina övriga arbetskamrater hade med sig sin "bandyportfölj". En brun skinnväska. Likt Papphammar kanske? Ett järn i kylan värmer antagligen gott. (Känn er inte träffade ni som bor i Påskallavik;) )
Tårna hade sedan länge frusit till is när vi åkte till Big Bang. Utnyttjade omklädningsrummet, duscahde och bytte om. Steakhousebuffé stod på menyn. Det blev en besvikelse. Inte värt pengarna. Efteråt blev det bowling. Blandade resultat, blandat skick på människorna, ingen överraskning precis.

Blomberg stod för festligheterna inne i stan sen. Burkar och flaskor trängdes på diskbänken, drinkar spilldes i en klumpig skål, klackar i taket, en bag-in-box åkte in i ugnen för att värmas upp, en oskyldig stol gick i kras, luftgitarr blev kvällens instrument, spotify gick på högvarv (varav varje låt spelades i trettio sekunder innan någon annan ville höra en annan) Alla var glada. Människor av alla sorters kön, ålder och färg, inget spelar roll, den här kvällen kommer att diskuteras under många tillfällen framöver, den saken är klar.

Igår, det vill säga den klassiska "dagen efter" vaknade jag vid 9. Behövde fukta strupen. En Ibumetin och lite mer sömn senare var det dags för söndagsstek hos morsan och farsan. Trött, trots allt. Det första ljuset tändes i staken, och snön fortsatte att vräka ner. Rebecca och jag rensade garaget för att göra plats för bilen. Vilken otrolig lättnad att slippa skrapa och borsta. Förlösande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela